Loodgieter Westland

Wij verhelpen alle verstoppingen!

Wij staan voor u paraat!

Loodgieter Westland

Loodgieter Westland? Bent u op zoek naar een loodgieter voor een verstopping in één of meerdere afvoeren? Of heeft u een ander afvoer- of rioleringsprobleem? Dan bent u bij ons aan het goede adres!
Wij zijn een ontstoppingsbedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het oplossen van verstoppingen. Daarnaast kunt u ons bereiken voor een; rioolreiniging, rioolinspectie, rioolvervanging of de aanleg van riolering.

Verstoppingen zijn lastig om zelf te verhelpen als je niet de beschikking hebt over het juiste materiaal. Hardnekkige of diep gelegen verstoppingen zijn alleen te verhelpen met behulp van professionele ontstoppingsmachines.

De ontstoppers van Ontstoppingsdienst Westland beschikken over deze machines en hebben daarnaast de ervaring om elke verstopping snel en vakkundig te ontstoppen.

Wilt u van uw verstopping af? Maak dan snel een afspraak bij Loodgieter Westland? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Westland via 0174 202 802.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsbedrijf Westland

Services

Ontstoppingsdienst Westland

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0174 202 802

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Westland. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Westland.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsbedrijf

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

In Westland en omstreken

Loodgietersbedrijf Westland

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping? En bent u daarvoor op zoek naar een Loodgietersbedrijf Westland? Neem dan gerust contact op met Ontstoppinsdienst2 Westland!

Wij zijn werkzaam in Westland en omgeving. Waar u precies woont doet er verder niet toe, wij rekenen geen voorrijkosten en kunnen snel bij u ter plaatse zijn!

Heeft u een noodgeval? Ontstoppingsdienst Westland is 24/7 bereikbaar voor spoedklussen die niet kunnen wachten tot de volgende dag.

Wilt u de hulp van een loodgietersbedrijf inschakelen voor een verstopping of een ander afvoerprobleem? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 0174 202 802.

Westland Afvoer Ontstoppen
Loodgieter Westland

Jaren Ervaring

Westland Loodgietersbedrijf
Riool Ontstoppen Westland

Ontstoppen

Ontstoppen Westland?

Heeft u last van een verstopte wc of een verstopte gootsteen? Dit zijn samen met een verstopte wasbak en een verstopt doucheputje de meest voorkomende verstoppingen.
In het geval van een gootsteen zit er vaak een blokkade van vet, olie, etensresten en ander vuil wat door de gootsteen wordt gespoeld. Bij een douche of wasbak zijn het vaak zeepresten en haren dat voor een verstopping zorgt.

Bij een wc verstopping kan het een prop wc-papier zijn of iets wat eigenlijk niet door de wc gespoeld hoort te worden. Denk hierbij aan maandverband, tampons, luiers, babydoekjes, wc-blokje, etensresten, etc..

Het maakt ons niet uit welke afvoer verstopt zit of wat de oorzaak is, wij komen u graag helpen en kunnen elke verstopping ontstoppen. Ons team van ervaren ontstoppers staat voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen voor een verstopping? Bel dan gerust voor een afspraak naar 0174 202 802. Ontstoppen Westland helpt u graag!

Riool Ontstoppen Westland

Er zijn verschillende signalen waaraan u een rioolverstopping kunt herkennen. Denk aan een rioollucht in huis, een borrelend geluid uit de afvoer, en water dat slecht wegstroomt of naar boven komt in een afvoer. Dit zijn vaak lastige verstoppingen om zelf te verhelpen.
Niemand wil douchen met het water tot de enkels of een wc dat bijna overstroomt. Dan weet je dat er snel wat gedaan moet worden aan de afvoer voordat alles blank staat van het water. Op zo’n moment kunt u op de hulp van Ontstoppingsdienst Westland rekenen.

Wij kunnen het riool ontstoppen en eventueel ook gelijk reinigen zodat de wanden weer meer schoon zijn. Dan weet u zeker dat u geen last meer heeft van verstoppingen of een vieze rioollucht. Daarnaast gaan de hierdoor afvoerbuizen ook langer mee.

Wilt u uw riool laten ontstoppen, reinigen of inspecteren? Neem gerust contact op voor een afspraak via 0174 202 802. Ontstoppingsdienst Westland helpt u graag!

Westland Riool Ontstopping
Ontstoppen Gootsteen Westland
Westland Loodgieter
Riool Verstopping Westland Camerainspectie

Afvoer verstopt

Afvoer ontstoppen Westland

Is de wasmachine afvoer verstopt? Of heeft u een andere verstopte afvoer? Dat is balen! Er zijn natuurlijk wel leukere dingen te bedenken dan een afvoer verstopping verhelpen.
Maar geen zorgen, Ontstoppingsdienst Westland komt u graag helpen! Dan kunt u weer doen wat u leuker vindt, of waar u de tijd voor nodig heeft.

Wij beschikken over vakmensen met kennis en ervaring. Er is geen verstopping die onze ontstoppers niet kunnen verhelpen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van professionele machines die zo krachtig zijn dat de blokkade geen schijn van kans maakt.

Heeft u een verstopte afvoer? En wilt u dit graag uitbesteden aan een ervaren ontstopper of een loodgieter in Westland? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 0174 202 802 om uw klus te bespreken met onze collega.

Gootsteen Ontstoppen Westland

Is de gootsteen verstopt? Of stroomt het water niet meer zo goed weg? Dan is de kans groot dat u een verstopping heeft van vet, olie, etensresten en ander vuil wat door de gootsteen gespoeld wordt.
Als u de gootsteen dagelijks moet gebruiken om af te wassen kan een verstopping ineens heel vervelend zijn. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de afwas zich opstapelt tot een grote berg. Er moet dan natuurlijk zo snel mogelijk langskomen om de verstopte gootsteen te ontstoppen. Loodgieter Westland helpt u graag!

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Neem gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Westland via 0174 202 802.

Verstopping Gootsteen Westland
Westland Ontstoppingdienst
Wc Ontstoppen Westland
Riool Verstopping Westland

Toilet verstopt

Wc Ontstoppen Westland

Is uw wc verstopt? Of stroomt het water heel langzaam weg? Dan is vervelend, vooral wanneer u thuis maar één wc heeft! Op zo’n moment hoop je dat er iemand is die het toilet voor je komt ontstoppen. Daar is nou precies onze ontstoppingsdienst voor.
Voor ons is het ontstoppen van een wc een dagelijkse bezigheid, daarom kunnen wij uw wc verstopping binnen een mum van tijd verhelpen. Het maakt niet uit wat de oorzaak is, of als het een beetje vies eruit ziet, wij zijn wel wat gewend en helpen u graag!

Bent u opzoek naar een loodgieter in Westland die uw wc kan ontstoppen? De vakmannen van Ontstoppingsdienst Westland staan voor u klaar! Neem gerust contact op via 0174 202 802 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Andere services

Overige werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Ontstoppingsbedrijf Westland kunt u, naast het verhelpen van verstoppingen, ook bereiken voor andere werkzaamheden. Deze worden hieronder afzonderlijk besproken.

Rioolinspectie met camera

Als de verstopping ontstopt is kunnen we de afvoer en de riolering ook doorspuiten met een speciale hogedrukmachine. De waterstraal van deze machine is zo krachtig dat alle ophopingen en aanslag op de binnenwanden wordt verwijderd.

De kans op een verstopping wordt minimaal doordat de wanden na een rioolreiniging weer helemaal schoon zijn. De afvoerbuizen gaan hierdoor ook langer mee en bovendien heeft u geen last meer van een vieze rioollucht in huis.

Wilt u een rioolreiniging laten uitvoeren? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 0174 202 802. Door een rioolreiniging van Ontstoppingsdienst Westland blijft uw riolering in optimale staat!

Verstopping Afvoer Westland
Afvoer Ontstopping Westland
Loodgieters Westland
Westland Ontstoppingbedrijf

Reinigen

Riool reiniging

Voor sommige klussen is het nodig om een kijkje te nemen in de afvoer of het riool. Denk hierbij aan een leidingbreuk, of het controleren van de staat van de riolering.

Met onze rioolcamera controleren wij de gehele staat van de afvoer. Wellicht zijn er ingegroeide wortels of andere rioolproblemen zoals tegenschot door een verzakking.

In geval van een leidingbreuk kunnen wij op de centimeter precies bepalen waar het lek zit. Het is dus niet nodig om de hele straat open te breken.

Wilt u een rioolinspectie laten uitvoeren? De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Westland helpen u graag!

Repareren

Rioolreparatie en vervangingen

Wij kunnen u ook helpen met het repareren of vervangen van riolering. Wij hebben veel ervaring met de aanleg van riolering. Daarnaast weten wij als ontstoppingsbedrijf precies hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Ontstoppingsbedrijf Westland weet hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt. Daarom helpen wij u ook graag als u nieuwe riolering wil aanleggen of te maken heeft met een leidingbreuk of een verzakt riool.

Wilt u uw riolering laten repareren of vervangen? Dat kunt u gerust laten doen door de gespecialiseerde loodgieters van Ontstoppingsbedrijf Westland. Neem gerust contact op voor een afspraak via 0174 202 802.

Riool Ontstopping Westland
Westland Riool Ontstopping
Loodgietersbedrijf Westland
Riool Ontstoppingsdienst Westland

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Bent u op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst in Westland? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Inmiddels hebben wij al duizenden mensen geholpen met een verstopping.
Ontstoppingsdienst Westland beschikt over ervaren vakmannen die gebruik maken van de beste veermachine, rioolcamera, en een hoge druk machine. Met deze professionele ontstoppingsmachines is uw verstopping snel en vakkundig verholpen.

Het maakt onze ontstoppers niet uit hoe ernstig het probleem is, Ontstoppingsbedrijf Westland is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen!

Westland en omgeving is ons werkgebied. Het maakt verder niet zoveel uit of in Westland zelf of ver daarbuiten woont, wij berekenen geen voorrijkosten.

Wij leveren kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij werken ook transparant door op locatie van te voren een prijsopgave te geven. De werkzaamheden worden pas gestart wanneer we uw goedkeuring hebben.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Westland inschakelen? Bel dan gerust voor een afspraak via 0174 202 802. Wij komen u zo snel mogelijk helpen!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Westland
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Westland rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0174 202 802

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Westland

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Westland

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Westland!

Afvoer Ontstoppen Westland

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Westland

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Westland

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Westland

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Westland

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en kunnen u ook helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsdienst Westland heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Als sinds 1992 houden wij ons bezig met dit prachtige vak.

Onze vakmannen weten, door ons werk als ontstoppingsbedrijf, ook precies hoe de riolering aangelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Betrouwbaarheid en kwaliteit, daar staat Ontstoppingsdienst Westland garant voor. Zo ben u bij ons verzekerd van een goede ontstopping. En als de verstopping binnen enkele maanden terugkeert, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de ontstopping.

Heeft u een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Wij komen u graag helpen! Neem gerust contact op via 0174 202 802 voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Westland.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Westland te werk?
U kunt telefonisch een afspraak inplannen bij Ontstoppingsdienst Westland. Eén van onze vakmannen komt dan langs binnen het afgesproken tijdsblok.

Op locatie wordt het probleem eerst onderzocht. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave waarin de benodigde arbeidstijd en kosten van materiaal en/of machines vermeld staan. Zodra u akkoord bent, starten wij de werkzaamheden.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 0174 202 802.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is mogelijk. Wij verzoeken u wel zo snel mogelijk te bellen naar 0174 202 802.

Wij adviseren u om uw situatie te bespreken met één van onze collega’s wanneer de verstopping plots opgelost is. Vaak is het dan zo dat de verstopping tijdelijk weg is en later weer voor problemen zorgt.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Tijdens het telefonisch inplannen van de afspraak wordt er met u een tijdblok afgesproken. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

U wordt geïnformeerd wanneer de monteur iets later is doordat een vorige afspraak uitloopt.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt hangt af van de ernst van de verstopping. Meestal lukt het onze ontstoppers om de blokkade binnen 30 minuten te verwijderen.

Om u hier meer duidelijkheid over te geven maakt de onze ontstopper van te voren een prijsopgave met een inschatting van de benodigde arbeidstijd. We starten pas met de werkzaamheden nadat u akkoord bent gegaan met de opgestelde prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn afhankelijk van de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, en eventuele materiaal- en machinekosten.

Daarom doet onze ontstoppers op locatie eerst onderzoek naar het probleem en wordt bepaald hoe het probleem het best opgelost kan worden. Vervolgens wordt er een vrijblijvende prijsopgave gemaakt.

Onze ontstopper gaat pas aan de slag met de werkzaamheden zodra u gezegd hebt dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen achteraf te voorkomen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
U ontvangt, na het bezoek van onze monteur, een mail met de factuur.

Bij vragen over uw factuur kunt u contact opnemen via 0174 202 802.

Zit er garantie op de ontstopping?
Soms komt een verstopping binnen enkele maanden terug. Neem dan gerust contact met ons op. Als er geen bijzondere omstandigheden zijn, heeft u garantie op de ontstopping. De monteur geeft dit aan na de ontstopping of dit voor u van toepassing is.

U kunt via 0174 202 802 contact opnemen als u last heeft van een verstopping die binnen enkele maanden terug is gekeerd.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Westland uit?
Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Daarnaast kunnen wij u helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsdienst Westland heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Wij voeren dit prachtige vak al sinds 1992 met plezier uit.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Westland en omliggende plaatsen is ons werkgebied. Waar u precies woont maakt verder niet uit, wij hanteren geen voorrijkosten!